Gucci Guilty

Gucci Guilty är en doftserie med egna underkategorier riktade mot både kvinnor och män. Totalupplevelsen av Gucci Guilty är frisk, ungdomlig och vågad. En doftserie som fångar sensualiteten och själva essensen av Gucci.

För män hittar vi Gucci Guilty Pour Homme. En doft för mannen som vet vad han vill. Det är en härlig doft med inslag av citron, sval lavendel, och kryddig rosépeppar. Kännetecknande för alla Gucci dofter är patchouli, som här blandas förföriskt med cederträ, sandelträ och bärnsten.

För kvinnor är det Gucci Guilty som gäller. En blommig doft, som öppnar upp med en explosion av citrus och en spännande antydan av svartpeppar. I hjärtat pulserar och flödar fruktiga och blommiga noter. Basen ger oss djupa bärnstensnoter med inslag av patchouli.

En spännande nyhet i doftserien är Gucci Guilty Eau som snabbt blivit populär och sålt otroligt bra. Rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>