Poppig doft?

Allas älskling, supersöta Arian Grande, har nu gjort som så många andra artister tidigare, nämligen släppt en egen doftkollektion. Doftkollektionen i fråga bär Arianas smeknamn, Ari. I kollektionen återfinns både Edp, Bodylotion och Hair mist.

Ariana Grande Ari är precis som popsångerskan själv, och hennes musik, lättsam och uppiggande. En frisk fläkt som i slutändan känns ganska förutsägbar. Men det är abslout ingen bagatell, utan det här kommer säkerligen slå ganska hårt världen över. Och flaskan är verkligen en riktig läckerbit – otroligt vacker.

Prismässigt ligger dofterna i den lägre skalan, vilket borde passa målgruppen, som förmodligen inte är kvinnor 30+.

Kul och lättsamt, men inget för mig. Kolla in kollektionen här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>