Armani? Si!

Jag har tidigare inte varit någon stor anhängare av Armanis Parfymer för kvinnor och har faktiskt inte brytt mig speciellt mycket om deras produktnyheter. Men när min bloggkollega skrev om Armani Si blev jag faktiskt nyfiken. Så här skriver Jenny:

”Det här är en parfym för det kvinnliga könet som kombinerar tre doftackord i en elegant och unik kombo; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.

Oerhört elegant parfym!

Betyg: 4 Jenny-stjärnor av 5 möjliga”

Jag har givetvis släpat mig iväg och doftat på den, och jag är beredd att hålla med Jenny. Det är en elegant parfym, i alla sin enkelhet. Jag kryper till korset och medger att Armani faktiskt kan göra parfymer för oss kvinnor. Armani Si är beviset för det. Check it out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>