Michael Kors Parfym

Jag har länge varit en trogen köpare av Michael Kors Parfym. Min favoritdoft är, som för många andra, Sexy Amber. Faktum är att det alltid står en flaska i badrumsskåpet. Och anledningen till mitt inlägg idag, är att den flaskan börjar bli tom. Det är med andra ord dags för en nybeställning.

Har du inte hört talas om Michael Kors förut så kan jag berätta att det är en amerikansk modeskapare från New York. Han har en lång och framgångsrik karriär bakom sig inom modebranschen. 2013 utsågs han till en av dom mest inflytelserika personerna i världen av tidningen The Time 100.

Michael Kors samarbetar med flera kända modehus och har setts i ett flertal TV-program genom åren. Han har bland annat medverkat i flera kända tv-program såsom Project Runway tillsammans med supermodellen Heidi Klum.

Hans eget modehus tillverkar lyxiga designerväskor, klockor, kläder, skor, acessoarer – och på senare tid även kosmetika och parfym.

Doftkollektionen från Michael Kors ska utstråla sensualitet, lyx och stil, med andra ord allt som Michael Kors varumärke representerar.

Om du inte gjort det förut så passa på att dofta på hans parfymer nästa gång du slinker in i ett parfymeri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>