Moroccanoil

Ingen har väl missat dom fantastiska produkterna från Moroccanoil som i princip alla världens kändisar och experter unisont hyllar. Jag kan bara stämma in i hyllningskören. Moroccanoil gör extremt bra produkter.

Jag har tidigare skrivit lite kort om produkten, men tänkte här berätta lite mer om produkten.

Men vad är Moroccanoil? Och vad är det som gör det så speciellt?

Moroccanoils är en serie produkter som behandlar, stärker och bygger upp skadat hår. Dess magiska ingrediens är arganoljan som utvinns från Arganträdet. Arganträdet växer bara i Marocko, alldeles på gränsen till det sandiga ökenlandskapet i Sahara. Två månader om året mognar trädets frukter och faller naturligt till marken. Det är ur frukterna som den unika oljan utvinns.

Tillsammans med vitaminer för glans, och antioxidanter för skydd skapas en produkt som omedelbart tas upp av håret och fyller öppningar orsakat av värme och styling. Håret känns och upplevs starkare, friskare, slätare och blankare.

Hur ska man använda det?

Det är väldigt enkelt att använda sig av Moroccanoils produkter. Man applicerar bara en liten mängd i handdukstorkat hår. Börja från mitten av håret och arbeta dig utt till topparna. Därefter är det bara att föna eller låt håret självtorka.

Ett tips för att få bukt med flygigt hår är att applicera en liten mängd direkt efter föning.

Om du ofta färgar ditt hår kan du med fördel använda dig av Moroccanoil innan färgning för att dels skydda håret, dels få färgen att fördelas jämnare.

Var kan jag köpa Moroccanoil?

Produkterna säljs hos utvalda återförsäljare. Jag rekommenderar Harmoniq som har bra priser och snabba leveranser. Här hittar du Moroccanoil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>