Spännande doft

olympea paco rabanneOlympea Paco Rabanne är en väldigt intressant parfym för kvinnor. Den lanserades i augusti 2015 och är den feminina motsvarigheten till den maskulina doften Paco Rabanne Invictus.

Med inspiration från den grekiska gudinnan Olympéa ska doften utstråla styrka och dynamik. Salta och blommiga kompositioner öppnar upp med noter av mandarin, jasmin samt ingefära. Hjärtat låter vanilj blomma ut, medan basen består av sandelträ, kashmir och amber.

Allt omfamnat av en oerhört vacker flaska. Kanske den snyggaste jag sett under hela 2015.

En väldigt prisvärd kvalitetsparfym. Rekommenderas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>