Nytt paket

Jag har precis fått hem mitt paket från Harmoniq som innehöll en hel del godis.

ghd-vintage.pink-plattångEtt stycke GHD Vintage Pink – som är helt underbar.

Ska berätta lite kort om vad som gör den här varianten lite speciell:

Varje år är GHD delaktig i kampen mot bröstcancer genom att ta fram unika produkter som går under namnet Pink. För varje såld Pink-produkt donerar GHD 100 kr till Bröstcancerföreningarnas riksorganisation.

Just den här plattången är i grunden en GHD Classic Gold Styler som fått en oerhört vacker retro-nyans av rosa. Så inte nog med att jag numera är ägare till världens snyggaste plattång, jag har också hjälpt till i kampen mot bröstcancer.

ghd-tillbehörAtt det följde med en Paddle Brush, en Heat Protect Spray och en värmeresistent läderväska på köpet gjorde inte saken sämre :)

Jag tänkte först köpa en annan plattång, nämligen den här:

ghd-platinum-stylerEn urläcker GHD Platinum Styler i vitt utförande. Får bli en sån i framtiden. Man kan aldrig ha för många plattänger :)

 

Till min kära mans förtjusning beställde jag också hem några nya dofter till honom:

James-bond-seven-parfym

Han har ju alltid velat vara James Bond. Nu kan han åtminstone dofta som honom :) Beskrivningen uppger att ädel mahogny och manlig läder, toppat med kryddor och tonka böner är ingredienserna som får dig att lukta precis som den hemliga agenten. James Bond Seven är en parfym som luktar riktigt, riktigt gott kan jag lova.

 

Jean-paul-gaultier-ultra Självklart var jag tvungen att beställa hem den nya doften från min mans favorit märke – Jean Paul Gaultier Ultra. Den här gissar jag kommer passa honom som hand i handske då det är en omtolkning av orginalet Le Male. Bergamott, saftiga päron, lavendel och mynta öppnar upp. Hjärtnoter av kummin, kanel och salvia tar sedan vid. Doftkalaset avslutas sedan av basnoterna vanilj och bärnsten. Manligt och förföriskt är bara förnamnet.

 

 

hugo-boss-the-scent

Den här är ändå min nya favorit. Jag struntar i vad min man tycker. Han måste bara dofta så här ibland. Hugo Boss The Scent innehåller den afrodisiaka afrikanska Maninkafrukten. Kanske är det den som gör att jag helt fullkomligt älskar den här parfymen.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>