Exuviance

Exuviance

En klar favorit inom hudvårdsserier är Exuviance. Min hud mår verkligen bra av deras produkter – som både andas och utrstrålar kvalitet.

Exuviance hudvårdssystem har skapats för att passa behov hos konsumenter som vill nyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklad hudvård, men vars besvär inte kräver vård hos en hudläkare. Produkterna underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen. På så sätt ersätts de döda hudcellerna av nya celler som ger en sundare utstrålning. Huden ser vackrare, yngre och sundare ut.

Exuviance är det ledande företaget inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller den patenterade alfahydroxisyrateknologin (AHA). Exuviance utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA-produkter.

Grunden till företaget las 1988 av dr. Eugene Van Scott och dr. Ruey Yu. Båda erkända dermatologer och uppfinnare. För närvarande har de över 120 patent. Deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

Alla produkter från Exuviance är dermatologiskt utvecklade och testade. Men något som jag tycker är viktigt att lyfta fram, är det faktum att produkterna inte testas på djur. Dessutom bidrar de fuktighetsgivande cremerna och ansiktsvattnen inte till bildandet av pormaskar eller akne. Ögoncremerna är oparfymerade, har testats oftalmologiskt och produkterna för känslig hy är dessutom hypoallergeniska.

Jag rekommenderar starkt Exuviance hudvårdsprodukter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>