Hårvård

Mitt absoluta favoritmärke inom hårvård är utan tvekan RedKen. Jag älskar deras produkter och har använt deras schampo, balsam och inpackning i många år nu. Det kostar några kronor mer än ”vanliga” produkter, men det fungerar så mycket bättre än billigare alternativt.

Några fördelar som jag upplever är att håret känns friskare och får finare lyster. Det finns produkter som passar de allra flesta hårtyper, och det ger verkligen resultat.

Har du inte provat RedKens hårprodukter tidigare rekommenderar jag verkligen att du gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>